Sztárok

A palota porig alázta Harry herceget, és ennek most már örökre nyoma lesz az interneten

A lépésnek most már mindörökre nyoma lesz az interneten.

Pontot tettek egy 3 éves történet végére

Három év telt el azóta, hogy Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle kijelentették: nem szeretnének többé a brit királyi család kötelékében tevékenykedni, és önként lemondanak a titulusukkal összefüggő hivatalos kötelezettségekről. A köznyelvben Megxit néven elhíresült folyamat csak még inkább kiélezte azokat a törésvonalakat, melyek Harryék és a család többi tagja - kiváltképp Károly, Kamilla és Vilmos - között húzódtak. A herceg és felesége előbb Kanadába, majd az Amerikai Egyesült Államokba költöztek. Jelenleg Montecitóban élnek - igaz, a friss pletykák szerint hamarosan Malibuba költöznének -, és mára szinte egyetlenegy szálon sem kötődnek a brit monarchiához. A palota most úgy döntött, pontot tesz a folyamat végére, mely 3 esztendővel ezelőtt vette kezdetét. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A brit királyi család hivatalos honlapján nemrég eltüntették az Ő királyi fensége titulust Harry sussexi herceg profiljáról - írja az Express.
Kattints a további képekért!

Mindenki úgy gondolta, hogy a két herceg igazi baráti viszonyt ápolt egymással egészen pár évvel ezelőttig, amikor is feleségeik miatt alakult ki a feszültség köztük, ám mint kiderült, a remek kapcsolat csak látszat volt…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Meghan Markle május 11-én, Nigériában viselte azt az ékszert, amely egykor Dianáé volt.
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle