Sztárok

Chuck Norris 23 évvel fiatalabb felesége hihetetlenül gyönyörű nő: a ritkán látott Gena 60 évesen is bámulatosan fest

Az egykori modell túl a 60-on is elképesztően jól néz ki, így az akciósztár méltán lehet büszke fantasztikus feleségére.

A korkülönbség ellenére is boldogok

Mint ahogyan azt korábban már Chuck Norris lánya kapcsán is megírtuk, az akciósztár neve valószínűleg senki számára sem ismeretlen, hiszen a karate-világbajnokból lett színész számtalan szerepben feltűnt már a mozivásznon és a televíziók képernyőjén, legtöbben mégis a Walker, a texasi kopó című sorozatból ismerik, ami idehaza is nagy népszerűségnek örvendett. Nem ez volt azonban az első szerepe: a Sárkány útja című filmben Bruce Lee ellenfelét alkotta, karrierje pedig ezután szépen ívelt felfele, miközben magánélete eléggé változatosra sikeredett. A középiskola befejeztével feleségül vette Diane Holecheket, akitől két fia született, harmincévnyi házasság után, 1988-ban azonban elvált Diane-től, 10 évvel később pedig Gena O’Kelley modell mellett találta meg a boldogságot, akit szintén feleségül vett. A gyönyörű Gena 2001-ben ikrekkel ajándékozta meg az akciósztárt, egy fiúval és egy lánnyal. Annak ellenére, hogy Chuck és Gena között 23 év van, házasságuk a mai napig remekül működik, az egykori modell pedig 60 évesen is egyszerűen lélegzetelállító. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Gena idén augusztusban tölti a 60-at, míg férje, Chuck márciusban már 83 éves lett. A korkülönbség azonban látszólag nincs hatással a pár boldogságára, hiszen a mai napig éppoly szerelmesek, mint annak idején, amikor összekötötték az életüket.
Kattints a további képekért!

Danilee Kelly Norris alig mutatkozik a nyilvánosság előtt, így nem sok fotó található róla az interneten, ám édesapja, Chuck olykor kivételt tesz, és megmutatja rajongóinak csodaszép lányát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kapott, miszerint problémák vannak Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában.
Lifestyle
Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!
Lifestyle
A Szűzzel találkozni szeretne az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!