Fashion&Beauty

Kisimítják, ragyogóvá teszik a bőrt: könnyed hidratálók a nyári napokra

Ha még nem találtad meg a tökéletes hidratálókrémet, akkor nyugodtan mazsolázz a galériánkból, ahol bemutatjuk a legszuperebb könnyed, gyorsan beszívódó termékeket.

Nyári hidratálás

A hidratálás nyáron is kiemelten fontos, ugyanis az UV-sugárzásnak kitett bőr ugyanúgy igényli az ápolást. Ilyenkor azonban sokan arra panaszkodnak, hogy nehéz krémektől zsírosabbnak tűnik a bőrük, és nem komfortos a viseletük. Szerencsére viszont vannak olyan alternatívák, amelyek szuper választásnak minősülnek ebben az évszakban. A géles állagú termékek könnyen beszívódnak, mégis hidratálják a bőrt, és a különböző hatóanyagok kombinációjával ránctalanítanak, és alkalmasak lehetnek a pigmentfoltok halványítására is. Természetesen a fényvédőt ilyenkor is muszáj alkalmazni, de esténként nyugodtan használd ezeket a kellemes textúrájú hidratálókat.

Hydro Boost hidratáló gél - 4 199 Ft/50 ml A megújult krém 20%-kal több hialuronsavat tartalmaz, valamint aminosavak és elektrolitok is megtalálhatók az összetevők listáján. A Hydro Boost hidratáló gél tudományosan bizonyítottan azonnali, 6x intenzívebb hidratálást biztosít - akár 72 órán át.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.