Fashion&Beauty

Ezek voltak az elmúlt 20 év legnagyobb frizuratrendjei: némelyik még most is divat

A retró hajtrendeket azért is érdemes az eszünkben tartani, mert tudjuk, hogy a divat mindig ismétli önmagát, és benne van, hogy a jövő évben már valamelyik trend fog dominálni ezek közül.

Az elmúlt 20 év frizuratrendjei

Minden szezonnak megvannak a maga hajtrendjei, de volt, amikor az aktuális viselet egy egész korosztályt meghatározott és mindenki egy felkapott sztár képével érkezett a fodrászhoz. A történelem azonban, mint tudjuk, megismétli önmagát és rengeteg trend visszatért, amik a mai napig dominálnak.

Mutatjuk, hogy mik határozták meg az elmúlt 20 év frizuratrendjeit!

Rachel-haj Nem szokatlan, hogy egy-egy sorozat vagy film karaktere meghatároz egy teljes korszakot, de annyira talán egy frizura sem terjedt el, mint a Jóbarátok Racheljének ikonikus hajviselete. A szőke szépség nem hiába hódított a képernyőn és a való életben is, a rétegesre vágott, arcot keretező, dús haj pedig méltán vált minden idők egyik legkedveltebb fazonjává.
Kattints a további képekért!

Oroszlán Szonja 20 évvel ezelőtt Brigiként rövid, göndör loknijaival lopta be magát a szívünkbe, ami kétségkívül népszerű volt abban az időben. Ha kíváncsi vagy, most milyen frizurával hódítja meg férjét Brigi, kapcsolj hétköznap esténként 19:30-kor a VIASAT3 csatornára, és nézd a Brigi és Brúnó vadonatúj részeit!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.
Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.