Sztárok

Gyönyörű kismamafotóval tudatta a popcsillag, hogy első gyermekét várja

Az X Factor egykori győztese egy Instagramra feltöltött fotóval erősítette meg a hírt, miszerint 36 évesen első gyermekét hordja a szíve alatt.

Első gyermekével várandós Leona Lewis

Leona Lewis nevét a kétezres évek közepén ismerte meg a világ: 2006-ban ő nyerte meg a brit X Factor harmadik szériáját, és a győztesek között is kiemelkedően sikeres karriert sikerült ezek után befutnia, hiszen az elkövetkezendő években megállás nélkül játszották a számait a rádiók, különös tekintettel a Bleeding Love című balladára, ami az elmúlt majdnem tizenöt év során méltán került be a popkultúra klasszikusai közé. Hazájában a mai napig a legnagyobb sztárok között tartják számon Lewist, aki a zene mellett a színészetben és a modellkedésben is megtalálta magát.

Az énekesnő, aki két hét múlva tölti a 37-et, Instagramon jelentette be, hogy férjével hamarosan szülői örömök elé néznek – adta hírül a hirado.hu. Leona Lewis és a német származású koreográfus és rendező Dennis Jauch a popsztár 2010-es turnéján ismerkedtek meg egymással, amin a férfi háttértáncosként vett részt. Közel nyolc év randizás után került sor a lánykérésre, és 2019 nyarán álltak oltár elé a festői szépségű Toszkánában.

Alig várjuk, hogy nyáron találkozzunk veled” – írta Leona a fotóhoz, amin szűk fekete koktélruhában mutatta meg kerekedő pocakját. A büszke apuka ugyanezt a képet osztotta meg a saját oldalán és elárulta, hogy születendő gyermeke a legnagyobb ajándék, egyúttal azt is megjegyezte, hogy Leona a nagyon dögös anyuka.

Nena a 99 Lutfballons című slágerével lopta be magát a közönség szívébe, a dalt pedig még a fiatalabb korosztály is ismeri. Ennek ellenére itthon ma már alig hallani az énekesnőről: vajon mivel tölti manapság a mindennapjait?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.