Lifestyle

"Üldöznek, mert túl szép vagyok" - kétes indoklással raktak ki egy modellt a bérelt lakásából

Suzy Cortez szerint a szépsége miatt hátrányos megkülönböztetésben részesült, miután kirakták az Airbnb lakásból, amit bérelt.

"Jó csaj fóbia"

A 31 éves brazil Playboy-modell épp a szüleihez ment látogatóba, ezért az Airbnb oldalán bérelt magának egy lakást. A modell szerint a házigazda "jó csaj fóbiában" szenved és olyan dolgot tett meg vele, ami diszkriminációnak minősül, azaz kitette a lakásból.

Cortez állítása szerint forintba átszámolva több mint 300 ezret fizetett a São Pauló-i lakásért, ahol kevesebb mint két napot tölthetett, mielőtt a házigazda szemeteszsákokba pakolta volna a cuccait, ezzel finoman jelezve, hogy nem szeretné, ha a nő több napot az ingatlanban töltene.

A fiatal nő azt mondta, be fogja perelni az Airbnb-t, de ezzel kapcsolatban még nem tett lépéseket. "Ez a legnagyobb előítélet, amit valaha átéltem. Zavarban vagyok és lelkileg is megrázott a dolog. A szüleimet meglátogató utazás horrorfilmmé változott" – mondta a modell, aki szerint az esetnek semmi előjele nem volt azon kívül, hogy a főbérlő panaszt tett a nő ruháira, azon belül is az edzéshez viselt leggingsére.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.