Sztárok

Ki nem találnád, melyik világsztár keresztlánya Miley Cyrus: közös koncertet is adtak már – videó

Miley Cyrus korunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, ráadásul nemcsak a szakmai sikereiről, hanem a magánéletéről is rengeteg információ áll a rajongók rendelkezésére. Azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy egy másik világhírű sztár keresztlánya.

A csúcsra ért a Hannah Montana óta

Miley Cyrus a fél gyerekkorát a Hannah Montana forgatásain töltötte: mindössze tizenegy éves volt, amikor megkapta a főszerepet, ezt követően pedig azonnal rálépett a siker felé vezető útra. Mileyt nagyon leterhelte a sorozat, annak ellenére, hogy minden vágya az volt, hogy tévében szerepelhessen: a forgatásokon szerzett negatív tapasztalatok hamar rányomták a fiatal tehetségre a bélyeget, ugyanis a családjával is megromlott a viszonya, ráadásul egy idő után alkohollal és illegális szerekkel próbálta levetkőzni magáról a jó kislány szerepet. Rendszeresen botrányokba keveredett, s hamarosan a „problémás tinédzser” szerepében tűnt fel a bulvárlapok hasábjain. Mindazonáltal kivételes tehetségét sem lehet elvitatni: az évek során bezsebelt több tucat díj, a koncertturnék és a neves filmszerepek, no meg a több millió főt számláló rajongótábora is épp ezt igazolja. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne hallotta volna legalább egy slágerét, vagy ne látta volna valamelyik filmszerepben, ám fogadjunk, hogy azt te sem tudtad, melyik világhírű előadóművésszel áll rokoni kapcsolatban.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.