Sztárok

Lewis Hamilton két hónap után megtörte a csendet: ezzel az egy mondattal üzent az embereknek a világbajnok

Rajongók milliói várták, hogy hosszú hetek után a Forma-1 nagyágyújáról valami hírt kapjanak – ez most megtörtént, a hétszeres világbajnok egy mondattal üzent követőinek.

A nagy visszatérés – de vajon a pályára is visszatér majd?

A Formula-1 hétszeres világbajnoka mindig is aktív felhasználója volt a közösségi oldalaknak, ahol igen nagy követőbázissal rendelkezik – a 2021-es szezonzáró futam után viszont a brit eltűnt a kíváncsi szemek elől, miután elvesztette a világbajnokságért folyó küzdelmet. Két hónap után azonban most visszatért a rajongók nagy örömére, akik epekedve várták, hogy újra információhoz jussanak kedvencükkel kapcsolatban, aki nem titok, hogy igen rosszul viselte a Max Verstappentől elszenvedett vereséget. A brit ugyanis 2020-ban hetedik világbajnoki címével beállította Michael Schumacher rekordját, tavaly viszont le is előzhette volna őt, ám a drámai utolsó futamot Hamilton elvesztette, ezzel pedig Verstappen megszerezte élete első világbajnoki címét. A csata tehát meglehetősen szoros volt kettőjük közt, hiszen minden az utolsó versenyen dőlt el, szó szerint az utolsó kanyarokban – a feszült pillanatok és a díjkiosztó ceremónia után viszont Lewis eltűnt a nyilvánosság elől, így a száguldó cirkusz rajongói aggódni kezdtek érte. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a brit a vereség miatt végleg abbahagyja a versenyzést – ezt Hamilton és csapata, a Mercedes azóta sem erősítette meg vagy cáfolta, így a kérdés még nyitva áll. Most azonban az Instagram-felhasználók végre megtudhatták, mi a helyzet a sportolóval, aki egy mondattal üzent a világnak. Galériánkban mutatjuk!

Hamilton már egészen korán a sebesség és az autóversenyzés rabja lett: nyolcévesen kezdett gokartozni, 2000-ben pedig már formulaautóval versenyzett. A 37 éves sportoló mindössze 23 éves volt, amikor megszerezte első Forma-1-es világbajnoki címét, 2008 óta pedig gyakorlatilag megállíthatatlan volt – egészen a tavalyi évig, amikor Max Verstappen személyében kihívóra talált.
Kattints a további képekért!

A Megasztár felfedezettje az utóbbi időben rengeteget fogyott, a sok edzésnek köszönhetően pedig bombaformára tett szert - márpedig Reni ezt szívesen meg is mutatja közösségi oldalán, ha kell, akkor akár egy sokat mutató bikiniben is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.