Sztárok

Gyász: elhunyt Anry Soós Éva, a Joy magazin egykori főszerkesztője

Az emberek sokkolva próbálják feldolgozni a hírt, hogy elhunyt Anry Soós Éva, aki 12 éven át volt Joy divatmagazin főszerkesztője.

„Isten veled, Éva!”

E szavakkal búcsúzik tőle a Joy. Éva nem csak egy szupertehetséges, sokoldalú, kreatív személyiség volt. Nem pusztán egy főszerkesztő. Azért is olyan lesújtottak az emberek a lapnál, mert Éva egy értéket képviselt. Maga volt az újság szíve-lelke, akinek gondolatai, értéke, stílusa és személyisége egyaránt átjárta a magazint, miközben végig az olvasók érdekeit, igényeit tartotta szem előtt. A lap nevéhez méltóan örömöt csempészett a magazin oldalaira.

„Mindenről volt véleménye, és ezeket előszeretettel meg is osztotta másokkal. Egyénien, eredeti módon látta a világot – ezért is lehetett sikeres újságíró, szerkesztő, majd főszerkesztő.”- írják róla a Joy oldalán.

19 évesen már a Népszavánál dolgozott

A cikkből az is kiderül, hogy már egészen kislánykora óta készült a hivatására. „Szenvedélyesen érdekelte a világ, a lüktető, eleven élet, az újdonság varázsa. Mindenről volt véleménye, és ezeket előszeretettel meg is osztotta másokkal.”

19 éves korában már a Népszava kulturális rovatánál kezdett publikálni gyakornokként. Utána hat évig dolgozott a Kiskegyednél újságíróként. 2001-ben lett a Joy főszerkesztője, miután felkérte a Marquard és 12 éven át gazdagította szellemi termékeivel és ötleteivel a magazint, miközben a Shape, a Joy Bistro, a Fitt Mama és Joy Celebrity főszerkesztői feladatait is ellátta.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadkép: facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.