Utazás

Az összes utas megúszta ép bőrrel a rettenetes repülőgép-balesetet

Isteni szerencséről vagy egyszerű véletlenről van szó?

Épségben kászálódtak ki a roncsok közül

Baleset ért egy repülépet kedden az Egyesült Államokban, a Texas államban található Houston közelében - értesült a Washington Post. A gép fedélzetén összesen huszonegy ember tartózkodott a személyzettel együtt, de csodával határos módon senki sem szerzett komolyabb sérüléseket.

A balesetben egy McDonnell Douglas MD-87 típusú magánrepülőgép érintett. A hírek szerint a gép egy houstoni repülőtérről szállt volna fel, Bostonba tartott, a fedélzetén tizennyolc utas tartózkodott, köztük egy tízéves kigyermek, a gép biztonságáért pedig háromfős személyzet felelt. Az érintettek a Boston Red Sox és a Houston Astors baseballmeccsét szerették volna megtekinteni. Az utazás azonban végül meghiúsult: bár a pilóták délelőtt tíz órakor megkíséreltek felszállni a repülővel, a gép végül nem hagyta el a kifutópályát, fel sem emelkedett a levegőbe, hanem egy kerítésnek ütközött. Miután azt átszakította, a gép összetört egy mezőn, majd ki is gyulladt.

Szerencsére mindenki épségben hagyta el a gép lángoktól mardosott roncsait. Mindössze egyetlen utas számolt be hátfájásról, a többieken egy karcolás sem esett. Hogy mindez isteni szerencse-e vagy, egyszerű véletlen állna a csodával határos megmenekülés hátterében, azt nehéz lenne megmondani.

Fotó: 123rf

Két hónapig éltek a vadonban a túlélők, mire végre rájuk találtak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.
Sztárok
Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.
Fashion&Beauty
Jennifer Lawrence a napokban a GLAAD Media Awards estjén tette tiszteletét, az eseményre pedig egy igencsak különleges szettben lopta el a show-t a többi résztvevő elől.