Sztárok

Váratlan bejelentés: távozik a TV2-től Palik László, az Exatlon következő évadát sem ő vezeti

Három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től.

Ennyi volt

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án debütált Magyarországon. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre: a több évtizede ismert televízióst sokáig a Formula–1-es magyar nyelvű közvetítések meghatározó hangjaként ismerték, de emellett 1995-ig a Magyar Televízió belső munkatársa, távozása után 1996-tól 1999-ig az Eurosport kommentátora volt. Sportriporteri karrierje során 1997 közepétől az MTV-n, 2002-től pedig az RTL Klubon külső munkatársként közvetítette a Forma-1-es futamokat, emellett1992-ben és 2000-ben az olimpiai közvetítések műsorvezetőjeként is hallhatták a nézők. A sport mellett másfajta műsorokban is feltűnt: vezette még a Mixi-show-t, A kulcsot és egy időben a Lottó-show-t is. Visszatérésének hírét többen izgatottan fogadták 2018-ban, s kíváncsian várták, milyen lesz a Palik vezette új ügyességi vetélkedő: az Exatlon mostanra három évadot is megélt, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Éppen ezért ért sokakat mély döbbenetként, mikor ma kiderült, hogy Palik László a siker ellenére távozik a műsortól és a csatornától is.

Még nincs vége, lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.