Lifestyle

Csodálatos áldás vagy pokoli próbatétel? Öt év alatt három ikerpárt hozott a világra egy édesanya

Az amerikai házaspár, Jolene és Andew hat gyermek világrajövetelének örvendhetett az elmúlt fél évtizedben.

Sosem gondolta, hogy nagycsaládos anyuka lesz

Ha egy édesanya ikerpárt hoz a világra, az csodálatos boldogsággal tölti el nemcsak őt, hanem egész családját. De mi történik akkor, ha a kismama egymás után három alkalommal kizárólag ikreknek ad életet? Az ilyesmi inkább kivételes kegy, nagyszerű áldás a sorstól vagy nem várt teher? Erről nyilván alaposan megoszlanak a vélemények, mindenesetre a Metro nemrégiben arról adott hírt, hogy az amerikai házaspár, Jolene Mckee és férje, Andrew az elmúlt öt esztendő során háromszor is ikergyermekeket nemzettek. Így aztán "röpke" fél évtized alatt nem kevesebb, mint hat gyermekük született, ami ráadásul azért is meglepő, mert a 32 esztendős, New York City-ben élő Jolene sosem gondolta volna, hogy egy napon majd ilyen terebélyes családja lesz, s ennyi apróság felett őrködhet gondos tyúkanyóként.

„Sosem képzeltem el magam nagycsaládosnak. Azt gondoltam, talán csak egy-két gyerekem lesz” – fogalmazott a kismama, aki az égiek meseszép adományának tartja, hogy öt év alatt hat utódja is született. Jolene-nek természetesen minden oka megvan rá, hogy repessen a boldogságtól, de öröme nem volna teljes, ha nem férje, Andrew nem volna hű támasza és szövetségese. A házasok élvezik a különleges szituáció minden percét: imádják, hogy öt év leforgása alatt váltak nagycsaládos szülőkké.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.