Sztárok

Gyász: Elhunyt a világhíres divattervező férje – hosszú betegség után

Meghalt 72 éves korában Richard Buckley divatújságíró és Tom Ford divattervező férje.

Otthonában hunyt el Tom Ford férje

„Mély fájdalommal jelenti be Tom Ford szeretett férje, Richard Buckley halálát." - mondta Ford képviselője a Fox Newsnak adott nyilatkozatában.

Richard békésen halt meg Los Angeles -i otthonukban Tom és fiuk, Jack mellett. Hosszú betegség után természetes okok miatt.

A 60 éves Ford 1986 -ban találkozott Buckley -val egy divatbemutatón. A két férfi a liftben találkozott össze és megbeszéltek egy randit, ami annyira jól alakult, hogy a harmadik találkozást követően össze is költöztek. People magazinnak még 2016 -ban Ford azt mesélte, hogy "szó szerint szerelem volt első látásra", amikor meglátta Buckleyt.

A divattervező és a divatújságíró 2014 -ben házasodtak össze. 2012 szeptemberében született egy fiuk béranya segítségével: Alexander John "Jack" Buckley Ford, aki most 8 éves.

35 évig alkottak egy pár.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadkép: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.