Sztárok

Váratlan döntés: mentőautóra cseréli a mikrofont a magyar műsorvezető

Az ismert magyar rádiós műsorvezető, Péter Petra úgy döntött, új szakmát tanul és mentőápoló képesítést szerezve csatlakozik az Országos Mentőszolgálathoz.

"Szeretném megtanulni az életmentés minden csínját-bínját"

A koronavírus-járvány és a karanténidőszak így vagy úgy, de mindannyiunk életére befolyással bírt. Sokan próbálták a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből: az otthon töltött hónapok alatt képezték és fejlesztették magukat, belevágtak olyan dolgokba, melyekre korábban nem volt idejük, elmerültek a sportolás, a gasztronómia és a művészet rejtelmeiben – s vannak, akik egy teljesen új szemléletmódra tettek szert. Ez történt az ismert magyar műsorvezetővel, Péter Petrával is: a rádiós először 1996-ban ült mikrofonhoz a Roxy Rádióban, de hallhattuk az egykori Est fm-en, a Juventuson, a Danubius rádióban, és ébresztette már a nézőket az RTL Klub Reggeli című műsorában is, jelenleg pedig a Manna Fm munkatársaként köszön vissza a hangja. Most azonban az eredeti szakmájától eltérő hivatásban próbálja ki magát, ugyanis nemrég mentőápolói képzésre jelentkezett, s hamarosan a bajtársak munkáját fogja segíteni.

“Imádok rádiózni, de tudom mentőápolóként mi mindent tehetek majd az emberekért. Szeretném megtanulni az életmentés minden csínját-bínját és a bajtársi közösséghez tartozni!” – olvasható az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.