Sztárok

Vajna Tímea nem vesztegeti az idejét: Megvolt az eljegyzés, jöhet a lombikprogram

Néhány nappal ezelőtt több, mint árulkodó képekkel jelentette be Vajna Tímea a közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Most pedig következik a gyors folytatás: már jöhet is a mesterséges megtermékenyítés.

Eljegyzés Kaliforniában

Néhány nappal ezelőtt derült fény Vajna Tímea közösségi oldalán arra, hogy párja, Zoli feltette neki a nagy kérdést a Rosewood Miramar Beach luxus környezetében, és ő természetesen igent mondott. Nemrég költöztek össze Los Angelesben, habár kapcsolatuk messze földön híres a viharosságáról, a se veled- se nélküled epizódjaikról, de meghozták a végleges döntést: elkötelezik magukat. „Barátságból lett szerelem”. – ahogy Timi is fogalmazott.

Jöhet a családalapítás

Úgy tűnik, Andy Vajna özvegye végre révbe ért és megtalálta a boldogságot. Július 21-re datálták az eljegyzés napját, és tessék, alig telt el egy hónap és a pár készen áll a családalapításra. Timi a hónap elején endometriózis- és petefészekciszta-eltávolító műtéten átesett és már kétszer is vettek petesejtet, amit előbb hosszú hormonkezelés előzött meg.

Már korábban is zaklatták azzal az Instagramján, hogy miért nem vállalt eddig gyereket, amit a következőképp magyarázott meg: „Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből”.

Ahogy az lenni szokott, Timi minden információt megoszt a követőivel, így korábba kiposztolt egy képet a nagyra nőtt hasáról is, ami a hormonkezelések mellékhatása.

Arról is beszámolt az Insta-story-jában, hogy 38 évesen már meglehetősen sürgeti az idő, ezért sem várt tovább: “A kor nem tréfadolog. Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek. De az élet nem olyan egyszerű“.

A műtét szerencsére sikeres volt, a lefagyasztott petesejtjei készen állnak a beültetésre, úgyhogy idő kérdése, mikor kapjuk a hírt arról, hogy a pár gyermeket vár.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.