Fashion&Beauty

A férfiak azt mondják, ez a legszexisebb ruhadarab, amit egy nő viselhet

A pasik nem igazán szőröznek a részletekkel, ha egy nő megjelenéséről van szó, őket inkább az összkép és a kisugárzás fogja meg együttesen. Viszont számukra is vannak vonzóbb és kevésbé szexisnek vélt ruhadarabok, amelyeket viselünk, most előbbi kategória egyik kedvencéről lesz szó.

A body

A 21. században a férfiak kedvelik a vonzó, szexis ruhadarabokat a nőkön, viszont az a tapasztalat, hogy a sejtelmességet és misztikumot is szeretik, ezért érdemes a dögösebb cuccokból is olyat választanunk, amely csinos formában kelti fel a figyelmet. Talán ezekből kiindulva nem véletlen és meglepő, hogy a pasik favorit holmija a body rajtunk.

"Imádom, amikor a barátnőm felveszi, szerintem irtó szexi. Én fekete csipke fan vagyok, legalábbis ő bombázó azokban a darabokban. Plusz Marilyn például felsőként is hordja őket, szóval gondolom praktikus is." (Connor, 31)

"Nem mondom, hogy kényelmesnek tűnik, viszont tényleg dögös. A páromnak is van, szeretem." (Max, 37)

Nemrég készült egy reprezentatív kutatás, melynek keretében arról kérdezték a férfiakat, mely ruhadarabokat preferálják a nőkön. Képek alapján kellett dönteniük és felállítaniuk egy sorrendet, így hozták ki a bodyt elsőnek.

CORSETRY-INSPIRED SATIN BODYSUIT (Zara, 6 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle