Sztárok

Óriási előrelépés Britney Spears ügyével kapcsolatban

A pophercegnő Britney Spears állítólag remekül érzi magát a legutóbbi ítéletet követően, amely lehetővé tette a sztárnak, hogy saját ügyvédet nevezzen ki.

Már közel a cél?

Britney Spears állítólag remekül érzi magát, miközben továbbra is a gyámsága megszűnéséért küzd.
A 39 éves pophercegnő, aki már 13 éve áll gondnokság alatt, nemrég egy sor sikerrel nézett szembe az apja elleni perben.

Egy, a Toxic énekesnőjével beszélő forrás azóta elárulta, hogy Britney egyre optimistább a jövőjét illetően. A legutóbbi megjegyzések azután hangzottak el, hogy Britney-nek azt mondták, saját ügyvédet jelölhet ki, ami hatalmas győzelem az énekesnő számára.

Az E!Online-nak nyilatkozva egy bennfentes elmondta, hogy a kétgyermekes anyuka nagyon örült a legújabb híreknek.

"Britney remekül van. Tényleg úgy érzi, hogy úton van a szabadság felé. Csak egy olyan ügyvédet akart, aki hisz benne és harcol érte" - magyarázta a forrás.

Szerdán Brenda Penny bíró úgy döntött, hogy Britney saját magánügyvédet jelölhet ki magának, miután az állam által kijelölt jogi képviselő lemondott.

A szőke bombázó Mathew Rosengart, egy olyan sztárügyvédet fogadott fel, aki korábban olyanokat képviselt, mint Steven Spielberg és Sean Penn.

A döntést követően Britney a közösségi médiában is megjelent, és először állt nyilvánosan a Free Britney mozgalom elé.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Mérleg ma rendkívül nehéz nap elé néz, de este igazi győztesnek érezheti magát. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A citrom olyan sokrétű, hogy az ember el sem tudná képzelni. Ráadásul a TikTokon egy nő zseniális konyhai hacket mutatott be a gyümölccsel kapcsolatban, amit neked is ki kell próbálnod.
Egészség
Sokan rettennek meg, ha kicsivel erősebb hajhullást tapasztalnak, de ez nem biztos, hogy problémát jelent. Azonban vannak jelei, amikor már változtatnunk kell az életmódunkon is.