Sztárok

Agyvérzése után visszavonul a világhírű énekes

Duncan Campbell, a UB40 nevű brit zenekar énekese visszavonul a pályától, hogy teljes mértékben a felépülésére koncentrálhasson.

Nem folytatja tovább

Visszavonul a zenei pályától Duncan Campbell énekes, a brit reggae-pop formáció, a UB40 tagja. A 63 esztendős híresség 13 éve, 2008 óta tagja az együttesnek, akkor bátyjától, Alitól vette át a stafétabotot. A fáma szerint a UB40 máris keresi új énekesét.

Duncan Campbell még 2020 augusztusában kapott agyvérzést, azóta a gyógyulásra összpontosított, de a jelek szerint ez még mindig nem sikerült számára teljes mértékben. Pedig úgy hírlik, a UB40 frontembere lázasan készült az együttes idei brit turnéjára is. A sors azonban keresztülhúzta a számításait, s végül kénytelen volt belátni, egészségi állapota nem engedi, hogy ismét koncertezzen. Campbell saját maga közölte hűséges rajongóival, hogy visszavonul a zenéléstől.

"Nem szívesen, de kénytelen voltam úgy dönteni, hogy visszavonulok a zenekar munkájától. Nagyon hálás vagyok és köszönetemet szeretném kifejezni rajongóinknak a támogatásért betegségem alatt és az együttesben töltött évek idején. Az együttesnek és leendő új énekesének a legjobbakat kívánom" - fogalmazott az énekes.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.