Sztárok

Varnus Xavér: Anyám még nem láthatta a dédunokáját

A világhírű orgonaművész unokája jövő hónapban ünnepli harmadik születésnapját. A pandémia az utóbbi időben ugyan szétszakította a családot, Varnus Xavér reméli, a csöppséget hamarosan idős édesanyja is meglátogathatja.

Varnus Xavér titkos vágya

A világhírű magyar orgonaművész, Varnus Xavér évekkel ezelőtt úgy döntött, Kanadába költözik, mivel fia, Nick is ott él saját családjával. A híresség így sok időt tölthetett kisunokájával, a nemsokára harmadik születésnapját ünneplő Avával is. A koronavírus-járvány azonban mindent felülírt: Varnus Új-Skóciába költözött, ahol az óceánparton, egy templomban rendezkedett be. Az 57 esztendős sztár már tűkön ülve várja, hogy végre Kanadában is véget érjen a járvány, és repülőre ülhessen, hogy meglátogathassa Nick családját. Az orgonaművész azonban annak örülne legjobban, ha Budapesten élő idős édesanyja is találkozhatna dédunokájával. A koronavírus-járvány tavalyi eszkalálódása miatt erre mindeddig nem kerülhetett sor, s ez - érthető okokból - máig óriási szívfájdalom Varnus Xavér számára. "Egyre nehezebben viselem, hogy bár viszonylag közel élek a fiamhoz és az unokámhoz, mégsem találkozhatok velük személyesen, hiszen Kanadában nagyon szigorú járványügyi intézkedések vannak érvényben, vagyis csak korlátozottan és indokolt esetben lehet utazni" - idézte a Bors az orgonaművészt.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha te is szereted begöndöríteni a hajad, valószínűleg rengetegféle módszert kipróbáltál már a hajsütővastól kezdve egészen a hőmentes formázó eszközökig. Néhány alapvető szabályt viszont mindenképpen...
Sztárok
Rengeteg szabály és előírás határozza meg a brit királyi család életét, de gondoltad volna, hogy vannak olyan ételek is, melyeket egyenesen tilos fogyasztaniuk?