Sztárok

Iszak Eszti betegségéről vallott - meg kellett műteni

Iszak Eszti nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis az elmúlt években egy igen komoly betegséggel küzdött. Történetével most szeretné felhívni mindenki figyelmét arra, hogy testünk jelzéseit nagyon komolyan kell venni.

Csak a gyógyulásra koncentrált

Iszak Eszti tavaly eltűnt a nyilvánosság elől, akkor sokan nem is sejtették, hogy milyen komoly indok áll a döntés mögött. Endometriózist és Hashimoto-betegséget diagnosztizáltak a fiatal modellnél, akinek ebben az időszakban rengeteg gyógyszert kellett szednie. A nehéz hónapokban mindent megtett, hogy felépüljön, nem csupán a testi gyógymódokat, hanem a lelki módszereket is kereste.

A rémálom tavaly márciusban kezdődött, amikor megjelent a koronavírus-járvány. Az események igen gyorsan követték egymást, amikor hirtelen a kórházban találta magát, ahová ex-olimpikon szerelme, Gyurta Dani vitte be.

Sajnos, már akkor látni lehetett, hogy egy 6 centiméteres cisztája van, amely mire műtétre került sor, a duplájára nőtt. Ezen kívül pedig további betegségeket is diagnosztizáltak nála, ami még tovább rontotta a helyzetet.

A modell szeretné, ha történetével felhívhatná a figyelmet erre az alattomos betegségre, ahol tudja, hangsúlyozza a szűrővizsgálatok fontosságát, és az egészséges életmódot is hirdeti. Nemrég létrehozta a Fiatalfood nevű Instagram-oldalt, ahol gasztrotippeket ad az egészséges életmódra építve a tematikát.

Iszak Eszti a Hot! magazinnak mesélt az elmúlt évek történéseiről, és hogy hogyan győzte le a betegséget.

"Ha visszagondolok, voltak jelek, tünetek, amelyek egyre inkább megkeserítették a mindennapjaimat. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékony vagyok, de ezt betudtam a rengeteg munkának" - kezdte Iszak Eszti.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/VIVA.Iszak.Eszti

Oldalak

Sztárok
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...