Lifestyle

A valaha volt leggyorsabb szülés: 27 másodperc alatt jött világra a baba

Csak egy nyomás – ennyi kellett, és már kint is volt a baba. Pedig a kismama csak a mosdóba indult az éjszaka közepén.

Vajúdás nélkül

A 29 éves Sophie Bugg 38 hetes terhes volt, amikor az éjszaka közepén kicsit kellemetlenül érezte magát, ezért meglátogatta a mosdót, ahonnan alig egy perc múlva már újszülött gyermekével együtt távozott. A Daily Star híre szerint már látszott a baba feje, amikor Sophie segítséget kért a partnerétől, akinek szó szerint másodpercei voltak felébredni és cselekedni. Különösebb fájdalmat nem érzett, még csak plusz erőfeszítést sem kellett beleadnia, egyetlen nyomás és 27 másodperc múlva megszületett a kislánya. Végül az apuka karjaiba érkezett meg a később Millie névre keresztelt kisbaba.

Bár a szülés extrémgyorsan zajlott le, a baba és a mama is kitűnő egészségnek örvend. A mentősök rögtön a helyszínre siettek, de már nem sok dolguk maradt, mire 12 perc múlva kiértek. Elvágták a köldökzsinórt, illetve kiszedték a méhlepényt, majd Sophie-t és Millie-t bevitték a kórházba megvizsgálni. Mivel mindent rendben találtak, pár óra múlva már haza is mehettek.

Nem ez volt az első gyors szülése az immár háromgyerekes anyukának. Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.