Sztárok

Több mint egy éve esett át a fertőzésen, de ma is gyötrik a Covid szövődményei Szerednyey Bélát

A Jászai Mari-díjas színművész tavaly márciusban fertőződött meg, és bár nem szorult kórházi kezelésre, komoly tünetek gyötörték. Most arról számolt be, hogy még mindig küzd a betegség utóhatásaival.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött

Tavaly márciusban fertőződött meg koronavírussal a 63 esztendős magyar színművész, a Jászai Mari-díjjal kitüntetett Szerednyey Béla. Szerencsére nem szorult kórházi kezelésre, ám így is aggasztó tünetek gyötörték. Három héten át hőemelkedése volt, s a vírus miatt komoly hörghurut is kialakult nála. A Madách Színház érdemes és kiváló művésze a pandémia ellenére gyakorlatilag végigrobotolta a 2020-as esztendőt. Amikor a járványhelyzet lehetőséget teremtett rá, színházban is dolgozott, de emellett filmet is forgatott, rendezett, sőt az RTL Klub napi sorozatában, a Barátok köztben is szerepet kapott. A korlátozások ellenére tehát felettébb mozgalmas évet tudhat maga mögött. Nemrégiben azonban bevallotta: a koronavírus utóhatásaival a mai napig küzd.

"Tavaly januárban 30, februárban pedig 27 előadásom volt, ezek után jól jött egy kis kényszerpihenő. A nyári lazítások óta pedig folyamatosan dolgozom. A Játékszínben pótoltuk az elmaradt előadásokat, majd az augusztus 20-ai produkciónk előbemutatóját is megtartottuk az Erkel Színházban. Ősszel is, míg lehetett, egyszerre három színházban játszottam felváltva, a bezárások után pedig Kecskeméten rendeztem egy színdarabot. Idén eddig egy játékfilmet forgattam és az RTL Klub Barátok közt sorozatában is kaptam egy kisebb szerepet. Most pedig próbálok" - nyilatkozta az AC Newsnak Szerednyey.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Idén 12 szerencsés párt választanak ki, hogy utazgathassanak, és ehhez csaknem 4 millió forintot kapnak. Amit megspórolnak, azt megtarthatják!
Lifestyle
Egészség
Sokan a zöldségekről azt gondolják, hogy bátran és töménytelen mennyiségben lehetőket fogyasztani a fogyókúra alatt, ám ez egyáltalán nincs így, legalábbis van több olyan finomság is, amiket érdemes...