Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: itt az ideje, hogy kibeszéljük párkapcsolati problémáinkat

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami április 23-tól április 25-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Kapcsolatodban próbáld meg az összetartozás érzésére helyezni a hangsúlyt, ez átsegíthet az érzelmi hullámvölgyeken és a megszokottságon. Azt erősítsd, ami jó az életedben, problémáidat beszéld meg az érintettekkel. Hosszú távon nem vezet jóra, ha a magánéletedben elzárkózol érzelmileg, igyekezz minél több időt pihenéssel tölteni, mert most könnyebben kimerülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ideje olyan körülményeket teremtened, amelyben jól érzed magad. Ugyan az érzelmeid mutatják az utat, de a racionalitásodat jó, ha ezek az érzelmek nem homályosítják el. Fontos, hogy egyenesen és őszintén mond ki, amit szeretnél. A negatív, stresszes érzelmek jelzik, hogy miben nem kellene tovább sodródnod. Itt az idő, hogy következetesen kiállj azért, amit szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Lehetőséged lesz most arra, hogy egyértelmű helyzetet teremts, korábbi konfliktusokat lerendezz. Maradj mindvégig racionális és ne engedd, hogy veszekedésbe csapjon át a megbeszélés. Olyan élethelyzetbe kerülhetsz, amelyben ítélkezés nélkül tudsz támaszt nyújtani másoknak. Kapcsolataidban a pozitív gondolkodás, a hála a jóért hozhat megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Vegyes és hullámzó érzelmeidet akkor tudod lecsillapítani, ha időnként meg engeded magadnak, hogy egyedül legyél, ami alkalmat ad az elmélkedésre és a félelmeiddel való szembenézésre. Ha problémád akad a hétvége során, akkor elcsendesedve hangolódj rá, majd hagyatkozz az ösztöneidre. Megérzéseket, válaszokat kaphatsz, de ehhez előbb a belső békédet kell megteremtened.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hajlamosabb lehetsz a romantikára, álmodozó hangulatra, élénk képzeletre, mint egyébként. Figyelj arra, hogy ne tévesszen meg az átmeneti illúzió, ezekre alapozva ne tegyél elhamarkodott lépéseket. Hevességednek, indulataidnak ne engedd meg, hogy helyetted hozzon meg döntéseket. Keresd meg a belső békét magadban és gondold át alaposan a körülményeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha az utóbbi időben túlnyomóan érzelmi alapú döntéseket hoztál, akkor most az lenne a legfontosabb feladatod, hogy megtaláld az értelem és az érzelem harmóniáját. Egyensúlyba kell hoznod azokat az életterületeidet, amelyek problémásak voltak az utóbbi időben. Lelki gyógyulásod érdekében vess véget annak, ami korlátozz, akkor is, ha nehéz ellenállnod a kísértésnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bízz meg a párodban és meg fogod látni, hogy cserébe ő is bizalommal fog válaszolni. Legyél őszinte és tegyél meg mindent azért, hogy még jobb legyen a kapcsolatotok. A most következő időszakot a bizalom és az egyenesség jellemzi. Az égiek minden segítséget megadnak neked, hogy megkereshesd az életed igazi értelmét, amely talán a múltban elszenvedett tapasztalatok mélyén rejtőzik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Csodálatos időszak előtt állsz. Talán újraéled egy régi szerelem vagy hamarosan szerelmes leszel. Arra viszont ügyelj, hogy ne köss kompromisszumot kényelemből vagy talán megalkuvásból. Indulj el azon az úton, amerre a szíved visz. Ne engedd meg, hogy visszatartsanak a kétségeid vagy mások okos tanácsai. Eljött az idő, hogy teljes szívvel döntést hozz és fel is vállald érte a felelősséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Felgyorsulhatnak a dolgok, akár egy régi szerelmet hagysz magad mögött, akár új szerelem felé tartasz. Meglévő kapcsolatodban viszont új tavasz ébredhet, amelynek nagyrészt talán éppen az az oka, hogy sikerül feloldani az elmúlt időszakban felmerült ellentéteket és sikerül összehangolni az ellenkező irányú terveiteket. Ezáltal a kapcsolatod mozgással, lendülettel telítődik meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Tegyél meg egy lépést, amelyhez eddig nem volt meg a bátorságod. Vesd be minden ügyességedet, hogy legyőzhesd az eddigi konfliktusokat és ellentéteket. Vigyél több lendületet a kapcsolatod mindennapjaiba és keres távlati célokat is, amelyek mindkettőtök számára vonzerőt jelentenek. Tegyél meg mindent azért, hogy el is induljatok ezen a kijelölt úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Mindennél fontosabbnak tartod a kapcsolatodban a tisztességet, a kiegyensúlyozottságot és az egyenjogúságot. Vizsgáld meg kritikusan hol is állsz most mindezzel és próbáld meg bölcsen dönteni arról, merre vezessen tovább a közös utatok. Ébredj a tudatára annak, hogy te vagy a felelős a múltban történtekért. Ne egedd, hogy bármi is elhamarkodott döntésre sarkalljon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Olyan időszak előtt állsz, amikor megvizsgálod, mi a jó és a helyes a számodra és mit keresel valójában a szerelemben. Lehet, hogy célszerű lenne egy időre visszavonulnod, hogy megtapasztalhasd az egyedüllétet. Nem szabad hagynod, hogy bármi is egy felindulásból meghozott lépésre késztessen. Próblj meg megmaradni egyszerűen hű önmagadhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...