Utazás

Budapesten dupla szivárvány vert tündöklő hidat a Duna két partja közé - Videó

Tegnap delejezően szép látványban lehetett részük azoknak, akik a főváros utcáin jártak-keltek.

Budapesti csoda

Amennyire kiszámíthatatlan és bosszantó az áprilisi időjárás, olyannyira csodás meglepetéseket tartogat a ritka természeti jelenségek iránt érdeklődőknek. Elvégre nem mindennapi esemény, hogy az esztendő negyedik hónapjában gyakorlatilag elborítja a fél országot a hó, ahogy az is ritkán fordul elő, hogy dupla szivárvány ver ragyogó hidat a Duna két partja közé Budapest szívében. Az Időkép cikkének tanúsága szerint tegnap épp ez törtnt, szóval az égiek kivételes kegyben, nagyszerű adományban részesítették mindazokat, akik a főváros utcáin jártak-keltek. A tegnapi időjárásról szólva az oldalon megemlítik, hogy "számos helyen szakadt le az ég a délutáni, kora esti órákban, a zivatarokat sokfelé aprószemű jég kísérte. Nagyjából 6-7 óra környékén Hajdú-Bihar megyében egy zivatarlánc is kialakult, mely dél felé haladt tovább". Ugyanakkor azzal folytatják, hogy fővárosunkban délután már barátságosabb, szebbik arcát mutatta az időjárás, sőt a záporos-zivataros csapadék elvonulása után tündöklő dupla szivárvány ragyogott fel a keleti horizonton.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!