Home&Design

Itt a tavasz, jön a grill szezon - a legfrissebb kerti bútor trendek

Bár még nem érkezett meg igazán a jó idő, hamarosan megint kávézhatunk reggelente a kertben vagy a teraszon és élvezhetjük a kellemes napsugarakat. Ha már belemerültünk a szezonális trendekbe, a kerti bútorok sem maradhatnak ki a repertoárból. Mutatjuk a legfrissebb eresztést.

Kerti trendek 2021 tavaszán

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi március 1-jétől azt várjuk, mikor élvezhetjük már a meleg napsugarakat a kertben egy jó kávé vagy könyv mellett. Feltöltődés gyanánt is szuper program és énidő a szabadban relaxálni, pláne, ha mindezt gyönyörű környezetben tehetjük. Annak érdekében, hogy ez biztosítva legyen, bemutatjuk a szezon legfrissebb kerti trendjeit.

Otthon a szabadban - kerti bútorok

Idén már nemcsak eukaliptusz vagy rattan bútorokat kaphatunk, hanem kárpitos felületekkel kombinált, könnyű alumínium modelleket is. Az ilyen antracit porfestésű darabok sok éven át slágertermékek lesznek, de a nagyszüleink kézzel fonott bútorainak látványvilágát ötvöző fémbútorok is fontos szerepet kapnak.

Kis helyen nagy élmény - a balkon kellékei

A szűkös alapterület nem jelenthet akadályt, néhány átgondolt részlettel, izgalmas kiegészítővel ugyanúgy megteremthetjük a nappali hangulatát az erkélyen. Ehhez természetesen nemcsak könnyed eleganciára, finom kiegészítőkre, de helytakarékosságra is szükségünk lehet - derül ki a Praktiker trend előrejelzéséből.

Derengő tavaszi fények - szolár lámpák

Szívmelengető hangulatfények nélkül aligha lehet teljes az enteriőr. Éppen ezért kapnak nagy hangsúlyt a távirányítással működő kültéri és beltéri partifények, LED-világítások. Persze itt is van előrelépés, ezek már nem a régi, pislákoló szolár lámpák.

"A korábbi évek tapasztalatai alapján már nemcsak a legegyszerűbb, lefúrható szolárlámpákra van igény, hanem exkluzív darabokra is" - fejti ki Boncz Péter, az áruház szakértője.

Reggeli a friss levegőn - étkészlet és dekor

Biciklizünk, leülünk megpihenni, egy friss reggelit elfogyasztunk. Vagy csak kiülünk az erkélyre egy gőzölgő tejes kávé és croissant társaságában. Ezekhez a nyugodt, édes pillanatokhoz illeszkednek étkészleteink romantikus formái, valamint dekorációs kiegészítőink.

"A különleges fények mellett az idei év nagy slágere a különböző állat és madár formatervezésű dekortárgyak, amik szintén az éledező természethez, a tavaszi újjászületéshez kapcsolódnak. Mindezek mellett diffúzorokkal, aromaterápiás gőzölőkkel is otthonunkba csempészhetjük a virágos rét illatát."

Fotók és forrás: Praktiker; leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.