Lifestyle

Ezen vitázik a világ: kutya, vagy férfi van ezen a képen?

Optikai csalódás.

Rejtély

Ez a kép február elején landolt a Twitteren, az azóta eltelt hetekben már ezreket kergetett az őrületbe és még csak most indul el világhódtó útjára - írja a TWN.hu. A felhasználók azon vitáznak, mit is örökítettek meg rajta: ez egy férfi, aki egy erdőben sétál vagy egy kutya, ami a kamera felé fut?

Ezrek kommentálták és osztották már meg a képet, s míg egyesek beérik annyival, hogy lenyűgözi őket a megörökített pillanat, nagyon sokan vannak, akik vitába is szállnak, hogy pontot tegyenek az ügy végére. A többség azt mondja, ez bizony egy kutya. A legmeggyőzöbb érv pedig a bal térde, ami, ha egy férfiről lenne szó, szerintük rossz irányba hajlik. És szerinted?

Címlapfotó: Twitter/nxthompson

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.