Bed&Love

Gondolj a kókuszra! Íme egy zseniális tipp a csodás orgazmusért

A Twitteren terjedő őrület a lovagló pózt teszi ezerszer élvezetesebbé mindkét résztvevő számára.

Az internet népe mindenre tudja a választ

Amióta széles körben elérhető az internet, szinte nem is létezik olyan probléma, amire a világhálón ne találnánk megoldást. Sőt, néha olyan kérdésekkel is szembe találjuk magunkat, amikről nem is sejtettük, hogy szükségünk lenne a válaszra. Nem is kell a web legsötétebb bugyraiba lesüllyednünk, hogy olyan információhoz jussunk, amik pillanatok alatt jobbá tehetik az életünk minden területét, beleértve a hálószobai tevékenykedéseinket is. Kinek kell már manapság a pornó, hogy hálószobai ötleteket lopjon, mikor elég egy virális trend a Twitteren, hogy olyan titkok birtokába kerüljünk, amivel könnyedén örömet szerezhetünk nem csak a partnerünknek, de saját magunknak is?

Miről van szó? Lapozz a következő oldalra a válaszért!

Fotó: Creative Christians / Unsplash

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...