Utazás

Erős széllökések, ónos eső: Elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

Mutatjuk, mely területeken kell különösen figyelni a mai napon.

Változékony időjárás

Szerdán napközben főleg borult égre kell számítanunk, és ismét szinte országszerte várható csapadék, amely döntően eső formájában érkezik, azonban a reggeli, délelőtti órákban az északi megyékben átmenetileg ónos eső is előfordulhat. Az északnyugati tájakon és az Északi-középhegységben havas eső, hó is eshet, napközben viszont itt is esőre vált majd a halmazállapot, azonban estétől a beáramló hideg levegő hatására ismét havas esőre, majd hóra kell számítani. Délutánig a délkeleti szelet élénk lökések kísérhetik, késő délutántól a Dunántúlon viszont nagyobb területen fordul északira, északnyugatira a szél, amely estétől viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északi részén 0 és 6, a déli megyékben 7 és 11 fok között alakul. Néhány területen az ónos eső és a viharos szél veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki, mutatjuk, pontosan hol.

Lapozz!

Fotó: met.hu

Oldalak

Utazás
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.