Utazás

Most: balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Friss információk az utakról - Ne indulj el enélkül!

Ezekre figyelj

Útállapot és időjárás 2021.01.19-én hajnalban és a reggeli órákban

Már csak Pest és Komárom-Esztergom megye északi területein, valamint Csongrád-Csanád és Békés megyében szállingózik a hó. Másutt borult, de csapadékmentes az idő.
A gyorsforgalmi, valamint a fő-és mellékutak a csapadék és a preventív védekezés nyomán szinte mindenütt sónedvesek, de alsóbbrendű utakon Tatabánya térségében, valamint a délkeleti országrészben havas, latyakos alsóbbrendű szakaszok is előfordulhatnak. Száraz burkolatot csak a Dunántúl déli részéről, valamint az északkeleti megyékből jeleztek.
A látási viszonyok mindenütt jók.
Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás.
A hőmérséklet -10 és -1 fok között változik, az enyhébb értékeket a Dunántúlon, a leghidegebbet pedig a Sajó-völgyében mérték.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események a reggeli órákban

Élénk a forgalom a főváros környéki bevezető utakon. Sokan autóznak az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, illetve a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a főváros irányába.

A 26-os főúton, Miskolc kivezető szakaszán, a 3-as km-nél egy műszaki hibás kisteherautó foglalja el a 306-os főút felé vezető egyik kanyarodó sávot.

A 31-es főúton, Jászberény közelében egy kamion felborult. A 81-es km-nél útszűkület mellett haladhatnak a járművek.

Leadfotó: 123RF.com Fotó: 123RF.com Forrás: utinform.hu

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...