Sztárok

Jennifer Lopez sosem volt ennyire merész, új klipjében teljesen pucér - Videó

Az énekesnő 51 évesen is lehengerlő formában van.

JLo nem tétlenkedik

Holnap érkezik Jennifer Lopez új dalának videóklipje, amely az In The Morning címet viseli. Már tavaly novemberben felcsigázta a rajongókat, amikor a közösségi médiában bejelentette, hogy hamarosan új dallal érkezik, a videóklippel pedig - a tőle megszokott mondon - újra felborzolta a kedélyeket, ugyanis teljesen meztelen a felvételeken. A férfiak mellett még nőtársai is elismerően nyilatkoztak arról, hogy túl az 50-en is fiatalokat megszégyenítő formában van, ami nem csoda, hiszen a karantén alatt is edzett - egyszer még a kedvenc edzőtermét is kinyittatta a korlátozások ellenére, amivel sokakat alaposan magára haragított.

További részletek a galériában!

Tavaly novemberben ennek a fotónak a kíséretében robbant a hír, hogy JLo új dalt hoz ki, amelynek videóklipjében anyaszült meztelenül lesz látható.
Kattints a további képekért!

Dylan Sprouse jól érezte magát a hagyományos, magyar programon, és a hazai konyhát is megszerette.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...