Sztárok

Radics Gigi megmutatta gyönyörű kislányát - fotó

Nagyon szép családi fotó jelent meg Gigiékről.

Gyönyörű kislány

Ahogy arról mi is beszámoltunk, október elején megszületett Radics Gigi kislánya. Azóta a gyönyörű énekesnő nem nagyon posztolt a kicsiről, ezért nem csoda, ha a rajongók tűkön ülve várták az első babafotót. A nagy pillanatra alig egy órája került sor, ugyanis a sztáranyuka kiposztolta közösségi oldalára, hogy megjelent a legújabb Story magazin, méghozzá velük a címlapon. Mikus Bella Szofia tündéri a családi képen.

Nagy a boldogság

A lap bejegyzésében azt írta, Gigi boldogabb, mint valaha, kislánya pedig teljesen megváltoztatta a hétköznapjait. További részletek a friss számban...

Leadfotó: Facebook/Radics Gigi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...