Sztárok

60 éves lett Julianne Moore – Évtizedeket letagadhatna Hollywood legszebb vöröshajú színésznője

Fehérneműben sem szégyenlősködik.

Nem látszanak meg rajta az évek

Szinte hihetetlen, hogy Julianne Moore, Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő 1960. december 3-án született, vagyis ma már a 60. születésnapját ünnepli. Hollywood egyik legszebb, legfoglalkoztatottabb és legtehetségesebb színésznője simán letagadhatna akár 20 évet is. Egyébként sem az a típus, aki mindenáron azért küzd, hogy fiatal maradjon, kerüli a plasztikai beavatkozásokat és már nagyon unja, hogy folyton az évek múlásáról kell beszélnie. „Harmincéves korom óta azt kérdezik tőlem, hogy mit gondolok az öregedésről. Hagyjanak már élni!” – nyilatkozta pár éve.

Bár sosem volt az a tipikus hollywoodi szépség,bájos vonásai és vörös haja mindig kiemelte őt a tömegből.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.