Sztárok

Dancs Annamari válása után újra boldog párkapcsolatban él

Az Operettszínház sztárja már két éve együtt van a párjával.

Újra szerelmes

Dancs Annamari egy évig élt házasságban kollégájával, Kerényi Miklós Mátéval, akivel 2017-ben döntöttek úgy, hogy külön folytatják életüket. Az Operettszínház színésznőjére egy évvel később talált rá újra a szerelem. Civil párjával, Lacival nem is lehetne boldogabb. „Ilyen tartalmas, szép, kerek kapcsolatom még sosem volt” – fogalmazott Annamari a Story magazinnak.

Annamari párjával, Lászlóval véletlenül találkozott, és kezdetben egyikük sem gondolta, hogy komolyra fordulhat a dolog.
Kattints a további képekért!

A színész nagy visszatérésre készül, ebben a filmben láthatjuk majd.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.