Sztárok

Tóth Andi merész vallomása - ezek a férfiak túl sokak számára

A gyönyörű énekesnő vállalja, szerinte ez áll a szinglisége hátterében.

Merész férfi kell

"Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzeneteket kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak" - vallotta be Tóth Andi a Blikknek. Az énekesnőnek elmondása alapján nem túlzottan jön be ez a viselkedésforma.

"Azt gondolom, hogy egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves" - mondta Tóth Andi, aki abba is beavatta az olvasókat, milyen számára a tökéletes férfi. Vajon hasonlít Szabó Ádámra?

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: TV2 Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.