Sztárok

Polyák Lilla a koronavírusról: Azt hittem, kiesnek a szemgolyóim, annyira fájtak

Ijesztő tünetekről vallott a sztár.

Védekezés a családon belül

Polyák Lilla nemrég közölte közösségi oldalain, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Szerencsére, a vírus ma már a múlté számára, de a Blikknek részletesen mesélt arról, hogyan élte meg.

„A férjem egy nappal később ugyanazokat a tüneteket produkálta, amiket én, és ekkor a fiaimmal együtt karanténba vonultunk, de ügyeltünk, velük ne kerüljünk kontaktusba. Őket nem tesztelték, és tünetük sem volt, ami nem jelenti, hogy a vírus nem szaladt át rajtuk. A legnagyobb aggodalmam és örömöm az volt, hogy a velünk élő édesanyám tünetmentes maradt. Nagyon vigyáztunk rá. Mindig maszkot húztunk, amikor a szobából kiléptünk, és tartottuk a távolságot" – magyarázta a népszerű színésznő.

„Házhoz szállítással intéztük a bevásárlást és persze rendeltük az ételeket is, ebben a két fiam sokat segített. Mindig meghatódtam, amikor egyikük letette a tálcát az ajtó elé, majd kopogott, és a szájmaszkon keresztül azt mondta: »Jó étvágyat, anya!« Persze, olyan is volt, hogy mi kiáltoztunk Mátéval: »Vigyázzatok, jövünk!« Közösségi élményként éltük meg a szigorú karantént”- mondta a színésznő, aki a negatív oldalról is mesélt.

Fotó: TV2 Mokka

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.