Törőcsik Mari állapota javult, remekül érzi magát a színésznő

Az utóbbi időben gyengélkedett, de már kész újra színpadra állni.

Törőcsik Mari már a színpadra állna

Ha a szinonima szótárban kellene találni egy kifejezést a kitartásra, az Törőcsik Mari lenne. A többszörös Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő még 12 évvel ezelőtt kapott agyvérzést, azóta szerettei és rajongói állandóan aggódnak miatta. Állapota az esztendők során váltakozva javult és rosszabb lett - sajnos az utóbbi időben inkább a második volt jellemző. Nemrég azonban jó híreket hozott a Blikknek, a művész a lapnak elárulta, most nagyon jól érzi magát, sőt, ha tehetné, újra színpadra állna.

"Most kifejezetten jól vagyok, gyűjtöm az erőmet, mert nagyon jó lenne újra színpadon állni, de ez még a jövő nagy kérdése" - mondta. Törőcsik Mari a közelmúltban gyengélkedett, az ágyból is nehezen kelt ki.

Oldalak

Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...
Lifestyle
2010-ben még 28 ezernél is kevesebb 65 éven felüli magyar állampolgár dolgozott, 2023-ban viszont már a 115 ezret közelítette a munkavállalók száma a vizsgált korosztályban, számuk tehát több mint 10...