Sztárok

Harsányi Levente zűrös múltjáról vallott, így élt fiatalon a rádiós

A bulik koronázatlan királyaként rengeteg pénzt mulatott el.

Pincérként kezdte

A 80-as, 90-es években Harsányi Levente a budapesti éjszaka egyik ismert arcának számított, ugyanis nem telt úgy el nap, hogy ne mulatott volna a barátaival valamelyik felkapott fővárosi szórakozóhelyen. Már 16 évesen a diszkókat járta, két évvel később pedig már munkája is az esti forgataghoz kötötte: pincérként kezdett el dolgozni.

"Beosztást készítettem magamnak, hogy hétfőtől vasárnapig melyik diszkóban töltöm az estét a műszakom után. Akkoriban vállig érő szőke hajam volt és egy Retek utcai fodrászatba jártam besüttetni a bulik előtt. Úgy néztem ki, mint George Michael anyjának és Thomas Anders apjának törvénytelen gyermeke" - vallott fiatalságáról a Story magazinnak műsorvezető, aki kőkeményen költekezett akkoriban.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.