Sztárok

Állapotáról vallott Barta Sylvia - "A koronavírus a földbe döngölt"

A csinos időjós megküzdött a vírussal, de már jobban érzi magát.

Barta Sylvia is elkapta a vírust

Barta Sylvia márciusban kapta el a koronavírust. A TV2 csinos időjósa eddig keményen harcolt a betegség ellen, és szerencsére most már sokkal jobban érzi magát, elmondása szerint túl van a nehezén. A Blikknek őszintén nyilatkozta, hogy nagyon durva napok, hetek vannak mögötte, de fokozatosan lábadozik. "A gombóc még itt van a torkomban, sokat köhögök, de ki lehet jelenteni, hogy stabilan gyógyuló fázisban vagyok. Napról napra egyre jobban érzem magam" - kezdte.

A sztáranyuka krónikus betegsége miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozott, így nem lepődött meg annyira, hogy a vírus utolérte. "Tulajdonképpen nem is csodálkoztam, hogy az első körben kaptam meg a fertőzést, de mivel nagyon egészségesen, sportosan éltem, kihoztam magam. A koronavírus a földbe döngölt, de felálltam" - mondta.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Sztárok
Utazás
Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...
Utazás
A ChatGPT felsorolta azon országokat, melyek nekünk, magyaroknak is menedéket biztosítanának, ha újabb világégéssel kellene szembenéznünk.