Home&Design

3 módszer, amivel életet lehelhetsz a lestrapált bútoraidba

A karantén tökéletes alkalmat ad arra, hogy kipróbálj egy új hobbit.

Húzd elő a kreatív éned!

A négy fal között töltött napokat bizony hasznosan is el lehet tölteni, például azzal, hogy előszeded a rég megunt, kissé megviselt bútoraidat, és alkotsz belőlük valami újat. Nemcsak ők lesznek hálásak érte, de te is garantáltan élvezni fogod a kreatív kikapcsolódást és a csodaszép, „új” bútorok látványát.

Ha van például néhány régi széked, abból könnyedén varázsolhatsz egy romantikus, francia hangulatú, párnázott padocskát. Meg kell tartanod a székek hátulját, egymással szemben fordítani őket, kimérni a kívánt távolságot köztük, majd ahhoz mérten elkészíteni egy keretet. Amit ezzel összeilleszted a székek támláját és a hátsó lábakat, már meg is van az alapod, amire csak egy párnázott ülőrészt kell készítened. Ide kattintva azt is megnézheted lépésről-lépésre, hogy pontosan hogyan csináld!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...