Egészség

Kiderült, hatásos-e a C-vitamin a koronavírussal szemben

Sokan úgy vélik, a vitamin védelmet nyújt a kórral szemben. Most megtudtuk, mi is az igazság.

Sokasodnak az álhírek

Valószínűleg még sokat kell várnunk, mire megérkeznek a koronavírus-járvány elleni vakcinák, de sokan addig is úgy érzik, hogy birtokukban van a bölcsek köve, s folyamatosan tökéletes, mindenkit üdvözítő ellenszerekről beszélnek. Ez pedig felettébb kockázatos, hiszen ha nem vigyázunk, könnyen bedőlhetünk egyik-másik ilyetén álhírnek. Népszerű vélemény, miszerint a járvány ellen tökéletes védelmet biztosít a C-vitamin. Bár a szervezetnek valóban rendkívül fontos, ez korántsem jelenti azt, hogy minden betegséggel - akár fertőzéssel - szemben megóvná a szervezetünket.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Alaposan megváltozott a hatalmas ingatlan, ahol a Reszkessetek, betörők című alkotást felvették. A tulajdonos persze igyekezett nem teljesen átalakítani az ikonikus helyszíneket.
Sztárok
Azahriah lázban égett a Puskás Aréna, mivel a fiatal előadó háromszor is színpadra állt. Annyi biztos, hogy az előadó nem spórolt az energiáival.
Lifestyle
A lassú számítógép olyan, mintha hosszú perceket venne el az életünkből, mire betöltenek a programok, vagy az operációs rendszer. Erre persze az egyik rossz szokásunk is rátehet egy lapáttal.