Home&Design

"Egy fuvallatnyi nyugalom és tisztaság" - Íme a Dulux 2020-as trendszíne

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 17. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló designer- és színszakértő csapat választása idén a “Hajnali Ölelés” elnevezésű nyugodt, könnyed színárnyalatra esett.

Az emberi érintésre vágyunk

A designer szakma nemzetközi képviselőinek közös gondolkodása során kutatásuk arra jutott, hogy a robotizáció, a mesterséges intelligencia és a technológia rohamos fejlődésének korában elsősorban az emberi érintésre vágyunk, a hétköznapi életünk szépségeire koncentrálunk. Az emberi minőséget helyezzük tehát a középpontba - azt, ahogy az életünk értelmét keressük, hogy büszkék vagyunk a múltunkra, kreatívak és játékosak vagyunk, törődünk magunkkal és a körülöttünk élőkkel, az otthonunkkal, a lakókörnyezetünkkel. Ezeket az érzéseket, trendeket fordították le négy gyönyörű színpalettára, melynek mindegyikében közös pont a Hajnali Ölelés. A Dulux Év Színe 2020: a Hajnali Ölelés.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Egészség
Veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat néhány csokoládé ízű desszert, érdemes kétszer átgondolni, milyen termékeket is vásárolunk a boltban.
Utazás
Négy százalékkal többen töltötték magyarországi szállodákban a pünkösdi hosszú hétvégét, ami idén 280 ezer vendéget jelentett, a tavalyihoz képest pedig 6 százalékkal több, 530 ezer vendégéjszakára...