Fashion&Beauty

Újra hódít az örök klasszikus szín: Ezek lesznek az idei ősz legszexibb fehérneműi

Visszatér a mindig tökéletes fekete.

Senki nem tud majd nekik ellenállni

Legyen szó nőkről vagy férfiakról, összességében elmondható, hogy a két nem ugyanannyira odavan a szexi női fehérneműkért. Míg a nők ultradögösnek benne, addig a férfiaknak a legtöbb darabtól a szavuk is eláll, ami nem csoda, hiszen a fehérneműpiacon sorra jelennek meg az egyre vonzóbb csipkecsodák. A nőknek pedig ezek a melltartók és bugyik óriási önbizalmat adnak, hiszen egy jól megválasztott szettben egésznap ellenállhatatlannak érezhetik magukat, ami pedig kisugárzásukon is észrevehető lesz. A következő oldalon galéria nyílik, ahol megmutatjuk, melyek lesznek az idei ősz legdivatosabb fehérneműi!

Lapozz a képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.