Sztárok

Hódi Pamela elárulta, miért nem állít karácsonyfát az idén

A gyönyörű modell és üzletasszony különleges karácsonyi ünnepek elé néz.

MikulásGyár 2019 - Együtt, egymásért!

Idén 15 éves Magyarország leghíresebb jótékonysági akciója, a MikulásGyár, ami nem kér emelt díjas sms-t, nem teszi ki bankszámlaszámát, nem fogad el készpénzt. Névtelen jótevőket keresnek, akik tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot ajánlanak fel a rászoruló családok megsegítésére. Az elmúlt évekhez hasonlóan, országszerte számos gyűjtőponton adhatják le dobozaikat az adományozók, 2019. november 29. és december 21. között.

Második alkalommal lett a kampány egyik arca

Hódi Pamela egyik szívügye a jótékonykodás, különösen akkor, ha rászoruló gyerekekről van szó. A tavalyi évben vállalta el először a felkérést, hogy a MikulásGyár egyik arca legyen, de idén sem tudta visszautasítani a lehetőséget. Ebben az évben már párjával, Tóth Bence futballistával közösen buzdítanak az adakozásra. Bár a karácsonyuk idén rendhagyó lesz, mert nem tartózkodnak majd Magyarországon, az adománygyűjtést ennek ellenére sem hagyták ki az évvégi teendők közül. Pamela a Femcafe.hu riporterének mesélt arról, hogyan telnek náluk ezúttal az ünnepek, valamint azt is elárulta, hogy ő idén hogyan jótékonykodott.

Idén már a pároddal, Bencével együtt lettetek a MikulásGyár kampányarcai. Miért érezted fontosnak, hogy a tavalyi év után ismét csatlakozz az akcióhoz?

Én azt gondolom, hogy ha tudunk valahol segíteni, akkor kell is. Tavaly nagyon szívesen fogadtam a felkérést erre a jeles feladatra, idén pedig már a párommal közösen vállaltuk, hogy népszerűsítsük a MikulásGyárat és az adakozást. Szerettük volna megmutatni a közönségünknek és mindenki másnak, hogy ez is egy jó út arra, hogy karácsonykor valami jót tegyünk a rászorulókkal. Tavaly személyesen is kilátogattam a Millenárishoz, ahol leadtam egy csomagot a gyűjtőpontnál. Szerintem mindenkinek vannak olyan dolgok a háztartásában, amelyek jó állapotúak, de egyáltalán nem használja azokat, éppen ezért kellene összegyűjteni ezeket és felajánlani azok számára, akik nélkülöznek. Legyenek azok régi babaholmik, játékok vagy éppen tisztálkodószerek, élelmiszerek. Ráadásul ez egy jó alkalom a kisgyerekes családoknak a kikapcsolódásra is, illetve hogy a gyerekek személyesen találkozzanak a Mikulással.

A kislányoddal hogyan próbáltad megértettni, hogy mi célt szolgál az, hogy egy-egy régi holmijától el kell búcsúznia?

Az előző évben főleg baba dolgokat vittem, amelyekre Natkónak már nem volt szüksége. Természetesen nem ragaszkodott a pelenkatartóhoz, babafigyelőhöz, mellszívógéphez vagy a mérleghez. A közelmúltban viszont kiszanáltuk a régi játékait, amelyekkel már egyáltalán nem foglalkozik, és elvittük rászoruló családoknak. Őszintén szólva azt láttam rajta, hogy amikor saját maga tapasztalta meg, mennyire örülnek a gyerekek az ő régi játékainak, akkor el tudott búcsúzni tőlük. Egy hatéves gyereknek már rengeteg játéka van, mégis nagyon tud hozzájuk ragaszkodni, élvezi, hogy csak az övé. Mégis, ő egyetlen dolgot választott csak ki, amit meg akart tartani, úgyhogy azt hiszem sikerült megértetni vele, hogy adni legalább annyira jó, mint kapni.

Sok ajándékot kap minden karácsonykor?

Szeretek alapvetően hasznos ajándékot adni neki, még ha azonnal nem is tudja használni. Tavaly például egy biciklit kapott, aminek rettenetesen örült. Arra próbálom megtanítani, hogy nagyobb ajándékokat csak különleges alkalmakkor kaphat. Most karácsonykor elég tanácstalan voltam, mert nemrég volt a születésnapja és mindent megkapott, amire szüksége volt vagy szeretett volna. Ráadásul a család és a barátok is tőlem gyűjtik be a tippeket, így nem egyszerű a dolog.

Idén igazán különleges karácsonyotok lesz. Hogy készülsz az ünnepekre?

Semennyire nem készülök, mert holnap hajnalban elutazunk és csak szentestére érünk haza. Otthon most nem állítunk fát, mert a családtagoknál töltjük a karácsonyt, Natkó pedig Amerikában lesz. Miután megérkeztünk Izlandról az anyukámhoz fogunk menni, ott vár minket egy finom vacsora, filmezünk, társasozunk, pihenünk. Másnap a nagyszüleimhez megyünk majd, aztán Bence szüleihez, majd jövünk haza és akkor már szinte rögtön hármasban leszünk. Nem akartuk, hogy hetekig álljon a feldíszített fa a lakásban, miközben otthon sem leszünk. Ettől függetlenül biztosan meghitt, szép karácsonyunk lesz.

A szépségkirálynő őszintén mesélt arról, miért fontos számára, hogy visszaadja azt a segítséget, amit ő kapott, amikor családja rászorult.

Leadfotó: MikulásGyár

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...