Sztárok

Különleges adományt köszönhet csillagjegyének Köllő Babett

Az egykori reality-sztár megérzéseiről, lelkialkatáról és csillagjegyéről vallott.

Nem rejtette véka alá a véleményét

A horoszkópok témája megosztja az átlagembereket - van, aki feltétlenül hisz bennük, és persze sok olyan is akad, aki csak elnéző mosollyal legyint, ha bárki is szóba hozza a kérdést. Mi a helyzet azonban a hazai sztárvilág jeles képviselőivel? Ők miként viszonyulnak a sokakat foglalkoztató témakörhöz? Őket is megosztja? Izgalmasnak találják avagy inkább mély szkepticizmussal viszonyulnak hozzá? A Bors most a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor sztárját, Köllő Babett színésznőt kérdezte, aki nem rejtette véka alá a véleményét: a tőle megszokott temperamentumos, energikus stílusban válaszolt.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...