Sztárok

Pokollá vált Horváth Éva világkörüli útja, elfogta a halálfélelem

A gyönyörű modell elárulta, mi keserítette meg egzotikus utazását.

Világkörüli útra indult

Horváth Éva úgy döntött, egy időre elege van Magyarországból. A gyönyörű modell mindenét becsomagolta egy bőröndbe, felkapta kisfiát, és úgy döntött, világkörüli útra indul! Milyen jól tette, az ötlet több szempontból is ragyogónak, kivételesen gyümölcsözőnek bizonyult: a 41 éves szupersztár tökéletes alkalmat talált arra, hogy az év közben fehalmozódott nyűgöket-fájdalmakat nemes egyszerűséggel kiutazza, kipihenje magából, talált időt, lehetőséget és módot a tökéletes relaxálásra, a rajongók pedig gyönyörködhetnek a szebbnél szebb képekben, melyeken a híresség hol dögös bikiniben pózol, hol Bali vagy épp Vietnam látványosságait örökíti meg az utókor számára.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a maximumot hozhassák ki. De gondoltad volna, hogy egyetlen esszenciális lépésben...
Lifestyle
Kiszúrni a hűtlenséget elképesztően nehéz feladat, egy új kutatás szerint viszont néhány szakmát végző férfi bizony hajlamosabb lehet rá, mint mások.