Home&Design

Átlagos étkezőből luxust varázsolhatsz, ha ezt az öt lépést betartod

Így olyan lehet az étkezőhelyiség, akár a sztároké.

Luxushatás

Az elkövetkezendő évek talán egyik legkiemelkedőbb és legmeghatározóbb dizájntrendje nem más, mint a luxushatás. A letisztult, elegáns díszítőelemek, bútorok és stílusok mindenki szívét rabul ejtik, megvalósítása pedig sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint azt bárki gondolná. Azt már korábban elárultuk, a fürdőszobánkat hogyan tehetjük vonzóbbá úgy, hogy közben minnél kevesebb pénzből kihozzuk a luxuslátványt, most pedig arról rántjuk le a leplet, mi az az öt lépés, aminek köszönhetően az étkezőnk is ilyen pazar lehet.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Fotó:123rf

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Hamarosan itt a nyár, kezdődik a strandszezon, a boltok polcaira pedig már megérkeztek a legújabb és legdivatosabb fürdőruha kollekciók! Mutatjuk, hogy milyen fazonokat válassz, ha úgy érzed, hogy...
Lifestyle
Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.