Lifestyle

Sorra szedi áldozatait a tájfun Japánban

Az áldozatok száma egyre emelkedik.

Sokan eltűntek

Rengeteg eltűnt után még mindig kutatnak, ám egyvalami biztos: a Hagibis tájfun lecsapott Japánra, és sajnos már rengeteg halálos áldozatról számoltak be a híradások. Eddig 35-en vesztették életüket a pusztító természeti katasztrófa következtében, és nagyjából húszra tehető azon polgárok száma, akik nyomtalanul eltűntek. Őket jelenleg nagy erőkkel keresik a hatóságok. A Kyodo hírügynökség jelentésében az áll, hogy egy nappal azután, hogy a tájfun végigsöpört Tokión, illetve az ország középső, keleti, valamint északkeleti területein, megkezdődött az eltűntek utáni szervezett kutatás.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.