Sztárok

Sosem gondolnád, mi Rubint Réka kedvenc étele

Az életmódtanácsadó új oldalát ismerhettük meg.

Otthon a konyhában

Feleségként, háromgyerekes édesanyaként és az egészségtudatos életmód legismertebb hazai képviselőjeként, Rubint Rékának nem jelent nagy kihívást, ha készítenie kell valamit a konyhában. A magabiztosságát ráadásul otthonról hozza: jász lányként, mezőgazdász családban nevelkedett, ahol a növénytermesztés és az állattenyésztés feladataiban ő is serénykedett. Éppen ezért nagyon boldogan fogadta, mikor felkérte az RTL Klub a Konyhafőnök VIP legújabb évadában versenyzőnek, ahol más magyar hírességekkel ragadja magához a kötényt és a fakanalat. A csatorna évadindító sajtótájékoztatóján arról kérdeztük Rékát, hogyan készül a nagy megmérettetésre.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle és Harry herceg három napot töltött Nigériában az Invictus Games népszerűsítésével, ottlétük alatt pedig a hercegné arról is őszintén beszélt, mit gondol jelenleg a házasságáról.
Sztárok
Peller Mariann hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője, akitől sosem álltak messze a nők, édesanyák lelki egészségét, jóllétét érintő témák. Maga is két kisfiú odaadó édesanyja, aki igyekszik...
Utazás
A légiutas-kísérőként dolgozó Ale Pedroza a TikTok felületén avatta be a nagy titokba az utazóközönséget.