Home&Design

Titkos praktikák, amikkel tágas lesz még a legapróbb lakás is

Jön az albérletszezon.

Nyissunk új fejezetet!

Már minden gólya tudja, hogy hova vették fel, elindult az őrült albérlet- és lakásvadászat. Augusztustól szeptember végéig az ingatlanpiac teljesen megőrül, az albérlet- és lakáskeresők úgy érezhetik magukat mint az Éhezők viadala c. filmben, ahogy egymással versengenek a legjobb szobáért, a legjobb albéeltért, a legjobb, legolcsóbb lakásért. Mindenki az igényeinek megfelelő lakásban szeretné kezdeni az új évet, a nagybetűs életet, az egyetemet. Ám valamit valamiért alapon sokszor ha szebb lakásba, vagy albérletbe szeretnénk költözni, akkor másról kell lemondanunk, például a tágas terekről. Főleg a fővárosban gyakran előfordul, hogy hely szűkében vannak a bérlők, vagy a lakásvásáról, ám ezen könnyen lehet segíteni néhány ügyes praktikával. Na meg persze a tippek nemcsak friss gólyáknak szólnak, bárki ötletet meríthet belőlük, akik úgy gondolják, több helyre lenne szükség az otthohukban.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.