Utazás

Ismét változik az időjárás - Erre számíthatunk a következő hetekben

Örülsz neki?

Heti időjárás

A múlt hét hozott némi lehűlést magával, de az előrejelzés szerint ismét melegszik a levegő, a következő napokban/hetekben megint visszatér a kánikula, többször is számíthatunk majd 30 fok fölötti hőmérsékletre - írja az Időkép. A hétfő ragyogó napsütéssel indul, napközben a megnövekvő gomolyokból legfeljebb egy-egy gyenge zápor alakulhat ki elsősorban a délnyugati, déli és középső tájakon. Hajnalban 8-15, délután 23-27 fok valószínű, front nem várható. Kedden a napos-gomolyfelhős időben legfeljebb északnyugaton, északkeleten alakulhat ki néhol jelentéktelen zápor. Az északias szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. A friss reggelt követően napközben 24-28 fokig melegszik a levegő.

Lapozz!

Képernyőfotó: Időkép

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.